KveldsrundeJeg er så lei av regn og lave tempraturer,er så mye jeg ikke får gjort ute. Jeg håper virkelig vi får litt sol og varme snart så jeg kan male ferdig fjøset og ordne litt rundt utegangen. Heldigvis er vi nå ferdige med å kjøre ut både husdyrgjødsla og kunstgjødsla mellom regnskurene. Nå blir det heldigvis litt roligere dager frem mot 2. slåtten i starten av august. Om det da kommer litt sol å varme snart.. Nå står det store dammer med vann på jordene her. Melkekyrne vil helst være inne når det regner så mye. Vi venter også kalv de nermeste dagene,gleder meg. Er nå ferdig med kveldsrunden,alt bra med kyr,høns og kanin. Er veldig artig med så tamme dyr i fjøset,når man går kveldsrunde så kommer de med en gang for å hilse på. Er så viktig og få dyrene tamme synes jeg, de blir så my lettere og håndtere da. Det er meldt sol og varme denne uken,håper det slår til så jeg får malet ferdig fjøset. 

2 kommentarer

18.07.2017 kl.14:17

Kor flink du e Mona.

Anne Helge Vitsø

18.07.2017 kl.16:56

Været kan vi jo ikke gjøre noe med, men gjøremål tilpasset værtype er jo greit! Dere står virkelig på, og en dag svinger vi innom for og se!

Skriv en ny kommentar

BondeMona

BondeMona

31, Hemne

Hei! Jeg er Mona, bor på Myrvang gård. Her driver vi med melkeproduksjon i ett moderne løsdriftsfjøs med melkerobot. Jeg har 3 gutter, Even (3) Kenneth (9) og Sander (11). Er gift med Erlend. På fritiden går det på jakt og fiske. Er en livlig jente med meget variabelt humør 😅

Kategorier

Arkiv

hits